Introductie vrijeWaarheid – juni 2020

Beste bezoeker van vrijeWaarheid.nl, u heeft het voor het UITKIEZEN waardoor u zich laat informeren.

Kiest u voor de VOORGESCHREVEN of de VRIJE WAARHEID?

In het medialandschap vinden we ouwe vertrouwde media zoals we die al decennia kennen, maar zijn die eigenlijk wel zo betrouwbaar? Begin 2020 heeft ons kabinet gemeend mee te moeten gaan in een wereldwijde angstgolf voor een schijnbaar onbekend virus (was dat virus wel zo onbekend?). Ook wij in Nederland gingen in zgn. ‘intelligente’ lockdown met alle bizarre gevolgen van dien. Meelopen in de pas met de inmiddels internationale dwangneurose. Was die lockdown eigenlijk wel ‘intelligent’ of eigenlijk PURE MISDAAD?

De ‘ouwe’ media – ookwel mainstream media (MSM), hebben een doorslaggevende rol gespeeld in de vorming van de publieke opinie. Een uiterst dubieuze en kwalijke rol zoals we nu weten.

Gelukkig is er een stroom van nieuwe en vrije media op gang gekomen en die vindt u in de kolommen hiernaast. Samen met vrije organisaties die zich bezig houden met het ontsluiten van de vrije waarheid.

Pieter Klok (hoofredacteur van de Volkskrant) vertelt in een radiointerview van 16/6/2020

waarom de MSM gekozen hebben de uitgezette lijn van het het kabinet te volgen en de kritische journalistiek aan de kant te zetten.

Gezond Verstand – nummer 9 – 10 februari 2021

In een absurde cirkelredenering maakt Pieter Klok duidelijk dat ‘de angst zó groot was geworden onder de bevolking dat er voor werd gekozen om dan maar de voorgeschreven waarheid van het kabinet te volgen’Aangewakkerd en versterkt o.a. door zijn eigen Volkskrant en de andere MSM.                                       vervolg  >>>

>>> vervolg

Dus om het even simpel te stellen, eerst de bevolking voorliegen en bang maken en dan ermee doorgaan omdat de bevolking zo bang is geworden. En het maatregelencircus niet bekritiseren door zelfcensuur en staatspropaganda te publiceren.

Pieter Klok, en zijn maatjes bij de andere MSM zijn de klerken van het ministerie van Waarheid.

Na 1945 kreeg de Telegraaf voor dit gedrag (meeheulen met de nazi’s) een verbod van 30 jaar (dat later werd ingekort tot 5 jaar). Pieter Klok en zijn soortgenoten van AD, NCR etc. zouden wellicht een paar jaar detentie verdienen voor hun wangedrag.

Nu is het zo dat de MSM niet 100% gecontroleerd worden en onder de huidige censuur vallen dus u zult af-en-toe ook (soms tot onze verbazing) kritische artikelen tegen de richtlijnen van de staat aantreffen. Maar die halen bijna nooit de voorpagina’s.

We leven nu niet meer in een (geheel) vrij land, u heeft nog steeds de keuze waar u zich door laat informeren. Uitsluitend door de MSM kliek Volkskrant, Parool, Trouw, Telegraaf, NRC, AD, NOS, RTL, BBC, CNN, etc ?

U treft hieronder een voorbeeld aan hoe, in dit geval, de NOS een verslag uitbrengt en u verkeerd informeert. 

https://nos.nl/artikel/2376137-demonstratie-tegen-coronabeleid-in-baarn-en-omgeving.html

Er wordt in de video van de NOS gesuggereerd dat de politieversperring het einde betekende. En verdraaiing van de werkelijkheid. Zo was het werkelijk nadat de politie de versperring binnen een paar minuten ophief

NOS = fake news? U mag het zeggen.

De MSM media zijn het werkelijke virus, laat u zich hierdoor voorliegen of gaat u zich laten informeren door de vrije media ?

U kunt kiezen – nu nog wel,

Team Vrije Waarheid